Site icon tem star 100

Seks

Sexy games kunnen worden beschouwd als een spiegel – ze veranderen alles om ons heen, in recreatieve voorzieningen. Sexomolik uit Duitsland Arne Hoffman kwam met 100 nieuwe tijdsse -games voor het boek “Sex for Advanced”. Sommigen van hen kunnen opmerken, en dat kan.

Ten eerste https://prostaatmassage.com/de-effecten-van-prostaatmassage/, een virtueel spel. We hebben vele malen geschreven hoe correspondentie verscheen op Facebook: “Hollywood Stars: Dan sturen de vurige letters elkaar, en dan zijn ze bezig met virtuele seks. Het is verrassend: het hebben van een persoonlijke kant van Kamagra koop een welkomstobject en een formulier bij de hand om een ​​bericht te verzenden – nee. Studies zeggen dat dit beroep tijd nodig heeft om te eten, en tijdens een pauze voor de lunchadres en de afzender kan ergens eten ergens diner.

Tweede game. Trilling. Ongeveer 2000 jaar geleden bestelde de First Lady of Egypt Cleopatra een van de eerste vibrators – Bamboo Bamboo met bijen binnen. Hoe is dit verhaal en hoe lang bijen voor je eigen trillingen in bamboe. Het verhaal is echter stil dat het bekend is dat de situatie met vibrators ten goede is veranderd. Een van de nieuwste nieuwe producten is een dubbel -verbonden vibrator, het ene uiteinde van het trilt voor jou, en het andere – voor hem. U kunt zich deze uitvinding voorstellen, gezien het feit dat het hele project leeg is en in alle richtingen is gebogen.

Derde game. Onderwijs. Ongeveer 2000 jaar geleden. Kortom, er is vandaag veel meer informatie over ons lichaam, maar niet alle mannen zijn nog steeds goed ontmanteld. Maar er waren veel speciale wetenschappelijke en verklarende literatuur, waaronder glanzende tijdschriften. Ze zeggen goed dat je voor het ontbijt een artikel leert over een “drievoudige” streling, willekeurig vergeten Bla op de keukentafel. ‘S Avonds kunt u controleren of de partner het goed heeft geleerd, maar als ik niet aandachtig lees – doorloop punten of instructies.

Vier -spel. Halve ronde fles. Veel paren van vandaag oefenen seks om te breken, gedeeltelijk tijdelijk. Welnu, het is echter logisch voor dringende gevoelens van de komende indrukken, seksinstructeurs bieden een beetje spot: marteling en lagere partner gedurende de week zodat hij zijn shirt kan doorbrengen, u of persspecial kan drukken in Soul Special Aromatic Oils.

Vijftig wedstrijd. logboek. Vergeet natuurlijk niet nauwe scherpe sensaties, natuurlijk, netwerkdagen. Er wordt aangenomen dat beide partners zonder schoorsten elkaar vertellen over ervaren indrukken in alle beschikbare vormen en uitdrukkingen, en aan het einde van elk record worden ze toegewezen: wat zouden ze willen, waar en hoe precies en hoe precies en hoe precies. Het handhaven van sommige instructies helpt niet alleen te genereren (of te veranderen), maar ook om alles te veranderen, zelfs de meest beschamende verlangens.

Exit mobile version